Lady Gaga прекъсна концерт, за да помогне на пострадал фен

Lady Gaga прекъсна концерт, за да помогне на пострадал фен Lady Gaga posing for a photo

Певицата се уверила, че всичко е наред с момиче в публиката преди да продължи шоуто си

Лейди Гага спря концерта си в Ънкасвил, Кънектикът, на 11-ти ноември, за да потърси помощ за почитател, когото забелязала да кърви. Шоуто ѝ в Mohegan Sun Arena е част от световното турне Joanne, кръстено на последния албум на Гага.

mmtv-lady-gaga-joanne_0.jpg

Прекъсвайки хода на събитието, 31-годишната изпълнителка се обърнала от сцената към ранената почитателка с думите:

„Здравей, тъкмо се огледах и те видях, добре ли си? Ще останеш ли? Имаш ли нужда от медицинска помощ? Идват, добре.“

След това Гага продължила с думите си към жената, която отговорила, че се казва Мередит.

„Меридит, много съжалявам, че са те ударили по лицето и кървиш. Ще се убедим, че всичко е наред, нали?“

Певицата изчакала още няколко минути, за да се увери, че Мередит ще получи лекарско внимание преди самата тя да продължи концерта. Лейди Гага посветила следващата подред песен “Paparazzi” на пострадалата жена, казвайки на публиката: “Всички трябва да помним, че има неща, които са по-важни от шоубизнеса“. По-късно Гага инструктирала екипа си да осигури на момичето пропуск за достъп зад сцената.

Освен че звездата очевидно не се е самозабравила след успехите си през годините, другата добра новина е, че Лейди Гага е продължила турнето си по-рано от очакваното. Тя беше принудена да отмени някои дати в края на септември заради силни болки. Причината за тях е рядкото заболяване фибромиалгия, за което вече ви разказахме в „Музинки“. Пълно възстановяване желаем и на двете дами!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *