Lady Gaga с шоу за милиони в Las Vegas

Lady Gaga с шоу за милиони в Las Vega - MMTV Lady Gaga performing on stage

Lady Gaga е подписала договор за продължителна шоупрограма

В отбора на шоу дивите в Лас Вегас като Селин Дион, Марая Кери и Бритни Спиърс се присъединява и Лейди Гага. ‘The Guardian’ съобщава, че изпълнителката е подписала договор, според който концертното ѝ пребиваване там ще започне от декември 2018.

mmtv-lady-gaga-las-vegas-residency-2.jpg

Според условията на резиденцията й певицата ще изнесе общо 74 концерта на сцената на Park Theater в Хотелски комплекс ‘Monte Carlo’. Сделката е на стойност $100 млн., по думите на анонимен източник пред ‘Variety’. По повода Лейди Гага сподели:

„Да пея в Лас Вегас е мечта, която съм имала цял живот. Ще оставям сърцето си на сцената там всяка нощ.“

Гага е първата световноизвестна звезда с резиденция в Лас Вегас след рекорда, поставен от Селин Дион с концертите й в периода 2003-2007 година. Те проправиха път за още артисти като Елтън Джон, Дженифър Лопез, Backstreet Boys и Род Стюарт.

Лейди Гага завърши успешно северноамериканското си турне ‘Joanne’ въпреки своето влошено състояние заради заболяването фибромиалгия. Финалният концерт съвпадна с датата от смъртта на леля й Джоан, на която е кръстен последният й албум. През 2018 г. певицата продължава турнето си с дати в Европа.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *