“Лешояд” – новото видео на Cool Den

"Лешояд" - новото видео на Cool Den

“Лешояд” е третия видеоклип от албума “Тази земя”.

София, 22 юли 2022. Както обещаха, момчетата от група Cool Den са готови с видеоклипа към песента “Лешояд”. След  заснемането на “Знам”, сега момчетата втвърдяват малко стила, но с присъщия за групата хумор и сатира.

Песента „Лешояд“ е посветена на склонността на много от медиите да насърчават човешкото съзнание да търси „хляб и зрелища“.

“Музикалното произведение цели да иронизира политиката на медиите да засипват зрителите с негативни новини, държейки ги по този начин приковани към екрана.”

споделят момчетата от групата, а Никола добавя

“Също така обект на сатирата са и риалити шоутата и всички други лишени от съдържателност ентъртеймънт програми. Върху точно този аспект стъпва и музикалното видео – захаросано, но същевременно леко зловещ контрапункт на агресивния характер на песента”.

Момчетата от групата не спират за почивка

До края на лятото обещават да пуснат още два видеоклипа, а участията им на живо не спират. Най – скоро можете да ги видите на:

22 юли – Узана поляна фест, Габрово

24 юли в Барабар, Бургас

31 юли на Neverfest, Варна

А за средата на август подготвят и специална свежа изненада!

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на COOL DEN и в YouTube канала на групата!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *