Lily Allen се завръща с гръм с съвместно парче с Giggs

Lily Allen се завръща с гръм с съвместно парче с Giggs

Новото парче на Lily Allen – ‘Trigger Bang’ е съвместно с рапъра Giggs

След тригодишна пауза Lily Allen пусна новия си сингъл. Той се казва ‘Trigger Bang’ и включва гост участието на лондонския рапър Giggs и продукция от поп маестрото Fryars. В текста на песента британката си спомня за отминали години и стари приятели, с които не може да прекарва време, защото я водят към изкушения.

Историята за порастване и преодоляване на зависимостите вероятно ще намерят място в книгата с мемоари на изпълнителката. В автобиографията Лили Алън ще бъде искрена относно кариерата си, злоупотребата с алкохол и наркотици и загубата на дете.

mmtv-lilly-allen-2_0.jpg

‘Trigger Bang’ се очаква да бъде първият сингъл от предстоящ нов албум на Лили Алън. Според слуховете той ще се казва ‘The Fourth Wall’. Последната колекция на певицата – ‘Sheezus’, излезе през 2014 г., като оглави класацията за албуми на Великобритания, и се изкачи на 12-то място в Billboard 200 Albums Chart в САЩ. От албума се родиха трите сингъла ‘Hard Out Here’, ‘Air Balloon’ и ‘As Long As I Got You’.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *