Людмила Сланева – Loco с ново парче – “Някъде”

Людмила Сланева - Loco с ново парче - "Някъде" | MMTV
Телефон, пистолет и изплашено семейство в новото видео на Людмила Сланева – Loco 

В парчето си тя иска да е до теб без дрехи, багаж и излишни увъртания

След многобройните си творчески занимания, съпругата на Стенли – Людмила Сланева (Loco) се появява отново на музикалната сцена с ново аудио-визуално приключение, в което краде автомобил и се изгубва по пътищата на високи токчета.

Клипът е дело на Jeason Brad Lewis и носи яркостта на своя автор. Историята във видеото ще напомни, че любовта е вид лудост, която всеки иска да му се случи отново и отново.

Музиката и текстът са на Людмила, като върху парчето са работили Светлин Къслев и Янко Генов (група „Лора“, “Аморик“), а китарите са на Ташо Колев от Jeremy?.

Сингълът „НЯКЪДЕ“ е поп-парче, издържано в стилистиката на indie-rock музиката и като, че ли казва, че нещата са ТУК и СЕГА, и че можеш да стигнеш до този, който искаш да стигнеш „без дрехи и багаж, без карти и без google-maps”.

„Това парче само се написа. Аз само го следвах – тон след тон, дума след дума“

казва Людмила.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *