Ния Петрова с дебютен авторски сингъл и видео

Ния Петрова с дебютен авторски сингъл и видео | MMTV

Миналогодишната победителка в „Гласът на България“ – Ния Петрова ще сподели с публиката първото си авторско парче и официалното видео към него на 24.01.2019 в столичен клуб

Феновете на изпълнителката, които няма да могат да присъстват на събитието, ще успеят да чуят песента в онлайн пространството още на следващия ден.

Екипът, който създаде визуалния продукт и певицата пропътуваха хиляди километри за снимките на клипа, които се осъществиха в Йордания преди няколко седмици. Парчето има изключително запомнящо се звучене и подчертава специфичния глас на Ния, който ѝ спечели подкрепата на зрителите в музикалния формат. Прея, която публиката познава добре, е автор на текста към песента, както и участва в създаването на музиката към песента, заедно с Петър Йотов и Денис Попстоев. Аранжиментът на „By Myself” е дело на Денис Попстоев и Петър Йотов.

Изминаха едва няколко месеца след финала на шоуто, a мотивацията на младата изпълнителка да представи авторски албум на меломаните е все по-голяма. В момента тя работи над новото си EP, от което ще бъде част и дебютният ѝ сингъл “By myself”.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *