Поетичност по диджейски в новия албум на Dave Clarke

Поетичност по диджейски в новия албум на Dave Clarke. MMTV Dj Dave Clarke posing for a photo with sunglasses

Повече от десетилетие след последния си дългосвирещ албум електронният DJ Dave Clarke се завръща с нова колекция

Тя носи поетичното име ‘The Desecration Of Desire’ („Оскверняване на желанието“). Като ще ни накара да танцуваме с общо 10 трака, които ще можем да чуем от 27 октомври.

mmtv-dave-clarke-2.jpg

Кларк споделя, че към албума си е подходил като към роман: „Поредността на парчетата са в реда, който са написани, подобно на глави от книга“, казва той. Албумът идва със заявка за автобиографичност. В него виждаме от любовта на диджея и към пънк, ню уейв и индъстриал фънк стила. За тази цел той обединява сили с Марк Ланеган от Queens of The Stone Age и Матю Симс. Вече можем да чуем някои от траковете в албума, сред които ‘Charcoal Eyes (Glass Tears)’ и ‘I’m Not Afraid’.

В ‘The Desecration Of Desire’ очакваме още напрегнато и мрачно звучене, излязло под въображението на Дейв Кларк. Неговият дебют е през 1990 г. и оттогава диджеят става разпознаваем със своите концепции и новаторство. Макар да стои далеч от клубната музика, той признава, че да диджейства все още му е страст, но с този албум той иска да остане верен на себе си. „Най-после съм само аз, моето въображение и смелостта да се разкриеш“, казва Кларк. Как да не го очакваме!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *