Rita Ora пусна видеото към новото си парче “Your Song”

Rita Ora пусна видеото към новото си парче “Your Song”

Rita Ora сподели видеото към последния си сингъл – Your Song

Той излезе през Atlantic Records, и се доказва като по-яростна от всякога.

Режисиран от Michael Haussman, клипът има интересна концепция. Започва с Rita Ora, която води бизнес среща в конферентна зала, преди да изхвърчи от там. Видеото продължава, проследявайки певицата, която живее сякаш наобратно – ходи и кара червена спортна кола на заден ход.

rita-ora-new-video-mmtv.jpg

Говорейки пред Niko от 92.3 AMP Radio, Rita Ora сподели:

„Видеото, за жалост, не е снимано в Лондон, защото нямах време да стигна до там. Много се надявах да успеем да снимаме в Лондон, но нещата се случиха във Ванкувър. Можеше да представлява всеки един град, защото Ванкувър изглежда като толкова много други места… Сега ще ви кажа нещо ново, което да научите от мен: Ванкувър никога не е играл ролята на себе си във филм.”

rita-ora-new-video-mmtv-your-song.jpg

„Идеята на видеото общо взето е, че нямам време, и че времето не винаги е фактор. Камерата ме следи как излизам от офис сградата и се бунтувам срещу работата, излизам от черупката си, и пея за момчето, което разби сърцето ми.”

Your Song” е първият сингъл от предстоящия албум на Rita Ora, който очакваме към края на годината. Песента, която тя представя заедно с Ed Sheeran и Steve Mac, е перфектният поп романс, който въздейства дълбоко на слушателите. То пулсира с нови възможности, като Rita Ora чувствено споделя как животът и мечтите ни могат да се трансформират само за една нощ.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *