Royal Blood споделят нов сингъл “Limbo”

Royal Blood споделят нов сингъл "Limbo"
Royal Blood представиха новото си парче ‘Limbo’ виртуално на 2021 Bloxy Awards. То е част от новият им албум ‘Typhoons‘, който излиза на 30 април.

Очакването към излизането на новият им албум продължава да расте след като дуото сподели чисто новия сингъл – ‘Limbo’. Тракът премиерно мина по Hottest Record in the World на Annie Mac.

Другите две изпълнения на групата – ‘Trouble’s Coming’ и ‘Typhoons’ влязоха в плейлиста на Radio 1, и събраха над 36 милиона стрийма.

Завръщането на бандата стартира с успеха на ‘Trouble’s Coming’ достигайки #1 в американското рок радио. В Канада сингълът им достигна 1-ва позиция в рок класацията им.

Международният профил на Royal Blood още повече се засили с присъствие по кориците на Rock This и NME’s Best New Tracks.

‘Limbo’ звучи екстремно, но и естествено. Изпъкващите синтезатори се открояват като смела стъпка в непознатото, но стабилните, зареждащи ритми на куплетите са като Royal Blood в най-първичната им форма. И в момента, в който тези два елемента се сливат в силния финал на песента, е очевидно, че дуото е създало нещо различно по забележителен начин, докато едновременно с това остава вярно на истинските си корени.

Royal Blood коментират:

Безсъмнено е най-амбициозния и див момент, в който сме си позволявали да бъдем, и нямаме търпение да ви поканим надълбоко в заешката дупка с нас“.

‘Limbo’, ‘Typhoons’ и ‘Trouble’s Coming’ вече могат да бъдат стриймвани от феновете от дигиталните платформи. Целият албум ‘Typhoons‘ ще излезе на дигитален формат, плоча и CD.

Официалният магазин на Royal Blood предлага делукс изданието на плочата, което ще бъде ограничено до 8 000 копия. Amazon и избрани независими магазини ще предлагат собствено ексклузивно цветно издание на плочата. В Британският HMV ще опаковат стандартната плоча с ексклузивен арт принт.

Касета също ще бъде налична от официалния магазин на Royal Blood.

С ‘Typhoons’ Royal Blood се стремят все повече към световната сцена. Предишните им два албума достигнаха до първа позиция в Обединеното Кралство,  събирайки 2 милиона продажби. Дуото спечели награда BRIT за Best British Group, две награди NME и една награда Kerrang!. Дебютният им албум също беше номиниран за Mercury Prize.

Най-добрите изпълнения на Royal Blood можете да гледате по телевизия ММ в специализираните рок предавания.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *