Susan Sarandon на 70 танцува в новото видео на Justice – Fire

Susan Sarandon на 70 танцува в новото видео на Justice - Fire

Мислили ли сте, че ще се намери 70 годишна жена, на която много ви се ще да приличате?!

Е, и това време дойде. Susan Sarandon ни показа онази сексапилна гънка на бюста, на която могат да завиждат стотици млади моделки днес.

В най-новия клип на французите Justice, култувата актриса продължава един тренд, който публично налага вече цяла година. Тя и нейният широко разкрит бюст буквално засенчи блясъка на две грандиозни събития през 2016г: наградите на Гилдията на телевизионните актьори и Кино фестивалът в Кан.

Днес във видеото към парчето „Fire“ на Justice, Сюзън на завидна възраст демонстрира идеална фигура! Перфектно изпипана визия от вталени дънки и семпла бяла блузка. С огромно деколте няма как да пропуснем факта, че актрисата не носи сутиен…

Justice – Fire feat Susan Sarandon 

А като оставим настрана сексапилната цепка, ролята на Сюзън в клипа силно ни припомня за запомнящата се героиня Луиз в знаменитата филмова лента „Телма и Луиз“. Самото видео на „Fire” видимо напомня сюжета на филма. Вместо да пресъздава отново същия образ, ролята на Сюзън в клипа силно прилича на тази на Брад Пит в филма.

Ако случайно се чудите защо режисьорът на клипа Паскал Тейксера е избрал именно тази актриса за видеото, можем да го цитираме в еднозначното му определение на Сюзън Сарандън:

„Богоподобен микс от дързост, чар и сила“

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.