С един билет на два фестивала!

Всички притежатели на билети за EXIT Festival ще получат награда!

EXIT Festival e един от водещите световни фестивал със звезден състав, разпределен на 20 сцени в 20 зони в зашеметяващата крепост Петроварадин в Нови Сад, Сърбия

Освен изгодни цени, EXIT предоставя на притежателите на билети за фестивала още един слънчев подарък по случай предстоящите празници, допълвайки го с билети за своите два други плажни фестивали в Адриатическо море! Фестивалът Sea Star е първият, който открива летния сезон в Хърватия през уикенда от 24-25 май, а Sea Dance, го закрива в края на август в Черна гора!

Ваканционното предложение е валидно и за всички, които вече са закупили билети за следващия EXIT, както и за тези, които ще го направят до края на годината. За някои от щастливците, EXIT ще подари и престой и локални трансфери за фестивалите Sea Star и Sea Dance! След закупуването им, всички притежатели на билети за EXIT трябва само да подадат заявка за двата плажни фестивала на EXIT в периода от 1 до 28 февруари през уеб сайта на EXIT след, което ще получат електронните си билети по е-мейла.

Билети за EXIT можете да намерите на адрес: exitfest.org и www.bilet.bg, а за тези, които искат да ги обединят с настаняване и локален трансфер, има и пакети от € 135. Стандартното настаняване е фестивалният лагер, който се намира на пясъчния плаж, в Нови Сад, до река Дунав, докато хотели могат да бъдат резервирани чрез официалната туристическа агенция на EXIT.

След като спечели титлата „Най-добър европейски фестивал“ на Европейските фестивални награди (EFA) 2017, EXIT бе избран за втора поредна година за наградата „Take a Stand“ за социална активност в EFA 2018

Фестивали, организирани от екипа на EXIT, също са избрани сред най-добрите фестивали в Европа: Босненският фестивал 84 е избран за най-добър нов фестивал заедно с грузинските Echowaves, докато Фестивалът Sea Dance отново се нарежда сред най-добрите в средната категория.

Фестивалът EXIT ще се състои на 4-7 юли 2019 г. в крепостта Петроварадин в Нови Сад, Сърбия и вече са обявени първите групи, включително рок гигантите The Cure, една от най-впечатляващите рок банди към днешна дата Greta Van Fleet, водещ световен DJ дуото, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo & The Illegals, които ще изпълняват ексклузивен набор от песни на Pantera. Първите участници включват и Sofi Tukker, тандемът от Ню Йорк, който завладя света, метъл дивата Tarja Turunen, ska бандата The Selecter, както и банди като Arcturus, Entombed A.D, Peter и Test Tube Babies и Total Chaos.

След огромния фестивал, който бе EXIT Freedom през 2018 г. и събра над 355 000 души в пет страни от региона, EXIT Tribe 2019 ще събере 6 фестивала на 6 места в пет различни страни: EXIT в Нови Сад, фестивала 84 на Яхорина, Sea Star в Умаг, Revolution в Тимишоара, Sea Dance в Будва и No Sleep в Белград. Датите на фестивалите, както и допълненията към серията и първите потвърдени участници за другите фестивали от EXIT Tribe ще бъдат обявени скоро.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *