Cruz Beckham, само на 11 години, вече с първи сингъл и коледно видео

Cruz Beckham, само на 11 години, вече с първи сингъл и коледно видео

Определено не е лесно да си роден в семейство на звезди!

Амбициозната Виктория Бекъм удари рамо на най-малкия си син Круз. Така едва на 11 години той вече е в сънищата на тийнейджърките по цял свят. Нищо, че предлога е невинно коледно видео, приходите от което ще отидат за детската благотворителна организация “Make Some Noise”, подпомагана от 8-те най-мощни радиостанции в Обединеното Кралство.

Още през април тази година малкият Бекъм привлече вниамнието на звукозаписните компании. Това стана след като родителите му публикуваха кратко видео как пее “When I’m gone“.p>

Отзвукът беше повече от позитивен. И ето, на 7-ми декември бе пуснат първият му сингъл, който разбира се е на коледна тематика. Той и разтопи сърцата и банковите сметки на роднините на стотици фенове по земното кълбо.

Веднага се намериха и критици, като например популярният журналист Пиърс Морган, който нарече Виктория и Дейвид “безсрамници“. Причината е, че според него 11 години е твърде крехка възраст за кариера под светлините на прожекторите. В негова защита се включи мениджърът на младежа, който е самият Скутър Браун, човекът зад кариерата на Джъстин Бийбър и Ариана Гранде. Словесните им престрелки се преместиха и в социалните мрежи. Там Скутър цитира дори мисъл на Конфуций, за да покаже мнението си за Морган:

“Великите хора критикуват себе си, а нa дребните душици са им виновни другите .”

Cruz Beckham – If Everyday Was Christmas 

“If Everyday Was Christmas“ (Ако всеки ден беше Коледа), вече е спряган да оглави британската класация за сингли и да се превърне в коледния хит на Острова. Сладкото видео, в което участват по-големите му братя Бруклин и Ромео, както и сестричката му Харпър, е непретенциозно, но много позитивно. Изглежда като домашно видео снимано с телефон из улиците на Лондон, а Круз няма претенциите да е младия Павароти. Но пък вече е наричан вторият Джъстин Бийбър, което за едни е комплимент, а според други си е чиста обида.

Да запазим коледния дух и да пожелаем на Круз Бекъм да бие рекорда на майка си Виктория, която има цели 3 песни станали коледни хитове със сладураните от “Спайс гърлс“.

А Дейвид ще си го поискаме за треньор на “Лудогорец“… Само за Коледа

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук станица. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *