The Pussycat Dolls обратно в играта

Групата ни изненада с нов сингъл

The Pussycat Dolls обратно в играта

Завръщането… The Pussycat Dolls са обратно в играта! В края на миналата 2019 година горещата банда потвърди, че се завръща на музикалната сцена отново. След С пърформанс на живо те изпяха микс от най-големите си хитове, а сега доказват завръщането си с първи сингъл след повече от десетилетие отсъствие.

Енергичното парче носи името „React“. Реакциите на феновете са повече от бурни. Също има и доста смесени мнения отновно появата на забраверната група и новата им песен. Някои от тях не спират да спират да ги поздравяват с коментари в социалните мрежи за появата след дългогодишната музикална пауза. Другата част пък са доста недоволни, че чуват отново Nicole Scherzinger да пее през почти цялото време от песента. Не знам защо толкова мрънкат, след като това не е нещо необичайно за групата. Бившата на Григор Димитров винаги е била лидерът на бандата, в което няма абсолютно нищо лошо.

Официалният клип на новата песен на The Pussycat Dolls събра над 2 милиона гледания в най-голямата видеоплатформа за по-малко от ден.Горещо видео

Официалният клип на новата песен на The Pussycat Dolls събра над 2 милиона гледания в най-голямата видеоплатформа за по-малко от ден. Към момента показванията на видеото са над 6 млн. Донякъде това може би се дължи и на факта, че поп звученето е придружено от горещи кадри с танцови хореографии, огън и вода.

Групата обяви, че през април ще сложи началото на своето турне във Великобритания и Ирландия. Концертите ще бъдат 10, а The Pussycat Dolls ще припомнят най-големите си хитове.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *