Vanessa Seemore с първа авторска песен!

Vanessa Seemore с първа авторска песен!
Телевизионната водеща и бивша ‘’Мис Национален Отбор по волейбол’’ Vanessa Seemore сама написа текста и музиката към песента си ‘’13’’

Лятото все още не е дошло, но лятното настроение май ще подрани с една много слънчева песен на новата изпълнителка Vanessa Seemore. Момичето си е наше, българче и зад този псевдоним се крие бившата Мис национален отбор по волейбол Ваня Запрянова.

Vanessa е дипломиран кинезитерапевт и няма музикално образование, но това не ѝ пречи да обича музиката и да пее постоянно. Колкото и невероятно да звучи, музиката и текста ѝ хрумват под душа.

Мис национален отбор по волейбол Ваня Запрянова

Песента се казва “13” и неслучайно излиза на петък 13ти – любимото ѝ число, което често ѝ носи късмет. Автор на текста и мелодията е самата тя, а аранжиментът е дело на Светлин Къслев. Записът на парчето е направен в студиото на музикална компания Star Light Records.

„13” стартира с така модерното напоследък lyrics video, заснето от екипа на музикална телевизия ММ

И както обикновенно се случва около Ванеса и този път нещата не се разминаха без екшън. Съвестен гражданин се обадил на полицията,  обезпокоен че няколко „луди” са се покатерили на втория етаж на изоставена сграда в Студентски град. На локацията се появили две полицейски коли с шестима полицаи. Загрижени за това как екипът ще слезе обратно полицаите дори предложили да извикат пожарна кола. В крайна сметка, всичко завършило благополучно и снимките продължили до успешния им край.

Със свежо и модерно звучене песента е изтъкана от противоречия, присъщи за всяка жена и особено за Vanessa, която постоянно се пита „Луда съм или не съм?”.

Сами ще се убедите, песента е потенциален летен хит и се надяваме и вие да си я запеете под душа. И не само.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

2 thoughts on “Vanessa Seemore с първа авторска песен!

  1. Доста зарибяваща песничка. Супер за лятото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *