YAVI с нова песен – „Цунами“

YAVI с нова песен - „Цунами“ | MMTV Online

YAVI: Животът ми е като Цунами!

Освен че заедно с половинката му Веси Бонева са в очакване на първото си дете, YAVI реализира и нова песен, чийто клип беше заснет по време на карантината. Въпреки необичайните обстоятелства около снимките, парчето вече е факт, а YAVI споделя какво стои зад заглавието „Цунами“:

„Това е дума, която много точно описва момента, в който ни връхлита любовта. Помита всичките ни планове като едно малко цунами и без никакво предупреждение ни прави по-добри и свободни. Всеки, който някога е изпитал силата й, ще усети песента много близка.“

Идеята на YAVI е цялостно парчето да наподобява природната стихия – с много динамика, звукови избухвания, стопове.

„Май дръпнах дявола за опашката с това разтърсващо заглавие, защото си счупих глезена точно преди снимките. Надявам да това да не личи в клипа.“

Футуристичното видео е в колаборация с танцьорката Алекс Драгова, която наскоро видяхме в клипа на Dua Lipa “Break my heart”, а режисурата е на Веси Бонева.

Премиерата на видеото ще бъде днес 12 юни 2020 г. в 19:00 ч. по Телевизия ММ и в официалния канал на YAVI.

Вижте кадри от сета на видеото:

Повече информация за Yavi можете да откриете тук.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.