Веси Бонева и Светльо Къслев, ‘Родината’ – промоция

Веси Бонева и Светлин Къслев побъбриха с нас преди да излязат на сцената, за да представят новия си албум “Родината”. Вижте ги във видеото!

Промоцията на албума беше представена на 2ри декември пред публиката в столичния Sofia Live Club. В него са включени “Хубава си, моя горо” и „Облаче ле бяло” с модерен аранжимент. „Елате си”, едноименната песен „Родината”, „Моят зов”, класиката „Една българска роза” и шлагера на родната естрада „Стих”.

Причината Веси Бонева и Светлин Къслев да направят този албум е много проста – огромната любов, която изпитват към родината си.

  • „От малка в мен беше запалена искрицата, предадена ми е от моите баби и дядовци, които ме отгледаха с много любов ” – признава младата певица и допълва. – „България е била винаги в сърцето ми. Гордея се с всички наши успели българи по света и у нас! Едни от първите песни, които съм учила като малка са били “Облаче ле бяло”, “Една българска роза” , “Хубава си, моя горо”. Винаги, когато чуя звука на гайдата, настръхвам цялата. Това е код, чрез който се докосваме до минало и история. България е много ценна за света и за духовното развитие на много други страни по целия свят. Просто ние сме забравили всичко това и сега чрез нашата музика искам да напомня на родителите да обърнат малко повече внимание и да предам това усещане на нашите “деца”.”

Аранжиментите на песните са дело на Светлин Къслев, а албумът е записан в Star Light Records. Музикантите, които взимат участие в албума са същите, които от години работят с Весела и Светльо. Щерион Пилидов – китара, Николай Тошев – барабани и младият гайдар Стойо Стоев.

А вие фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следите на нашата фейсбук станица. А за тези от вас, които не можете без ММ гледайте ни 24 часа, 7 дни в седмицата на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *