MMTV Online с феноменално парти за първия си рожден ден

MMTV Online с феноменално парти за първия си рожден ден!Photo from MM Birthday party at club Carrusel, музикална телевизия ММ, online tv, музика онлайн

View Post

Музикална телевизия ММ каза „Сбогом!“ на телевизионния ефир през 2010г., но шест години по-късно се завърна в нов, онлайн вид.

И ако досега не сте узнали, то това е заради нашия перфекционизъм. От есента на 2016г. досега в MMTV Online се бяхме посветили предимно на техническа работа и разработка на идеи. Всяко начало обаче заслужава отпразнуване, затова и на 14 октомври 2017г. организирахме подобаващо парти по случай първия ни рожден ден.

mmtv-birthday-party-2.jpg

Теренът за него любезно осигури столичният клуб Carrusel.

На въртележката на ул. “Георги Сава Раковски“ 108 се завъртяхме след като приятелите ни от United Partners отбелязаха своята 20-годишнина. Веси Бонева и Светльо Къслев направиха плавен преход между двете партита, като удължиха престоя си, за да изпълнят още няколко парчета специално за рождения ден на MMTV Online.

mmtv-birthday-party-5_0.jpg

На партито ни присъстваха много наши приятели и партньори. 

Сред тях бяха Лъчезар Сяров – бившият водещ на „Искам“ по ММ, момчетата от NU/ANCE, които са първите артисти, станали част от новата букинг агенция на ММ, новите тийн любимци – Тоши и Кукушев, които скоро готвят изненада за зрителите на MMTV Online. Купонът започна с видео откъси от първия ни успешен сезон. През последната година показахме предавания като „ММ утро“ с водещ Ася, клубното шоу “MusNight”, начело с Руми Иванова и Павел Владимиров, и рок репортажи от Тома Здравков.

mmtv-birthday-party-3.jpgПразникът ни нямаше как да мине и без новото лице на „Музинки“ – Ванеса.

Лъчезарната ни водеща благодари на присъстващите и им пожела да вярват и работят за мечтите си. След похапване на вкусна торта от Vanilla Kitchen партито продължи с миксовете на легендарните ди джеи от Metropolis – Стивън и Ясен Петров. Рожденият ден на MMTV ги събра да пускат сет заедно за първи път в клуб Carrusel. Двамата държаха на крака гостите до 5 ч. сутринта с помощта на DJ Боян от клуб Carrusel. Партньорите ни от хотел „Рила“, Боровец, зарадваха с награда уикенд за двама един наш фен, който взе участие в играта на нашата Facebook страница.

mmtv-birthday-party-4.jpg

Благодарим на всички, които дойдоха и направиха празника незабравим! Пропусналите освен да съжаляват (и почакат до догодина) могат да гледат записа от партито на нашия сайт. А след попиването на светлини и събирането на конфети не ни остава друго, освен да запретнем ръкави, за да има с какво да се похвалим през 2018 г.

И сега по реда на появяване следват dj сетовете на dj Boyan, Yassen Petrov и dj Steven.

DJ BOYAN, SVETLIN KASLEV, VESSY BONEVA @ MMTV B-Day Party – LIVE STREAM от клуб CARRUSEL

YASSEN PETROV @ MMTV B-Day Party – LIVE STREAM от клуб CARRUSEL

DJ STEVEN @ MMTV B-Day Party – LIVE STREAM от клуб CARRUSEL

Снимки: BRAAT, Carrusel Club

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *