Клубни събития, които си заслужава да посетите 10 – 16 декември

Клубни събития, които си заслужава да посетите 10 - 16 декември

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

Коледно събитие (Тръст Синя България) | 10 декември 2018г. 18:30ч. City Stage

Левскари, съмишленици, приятели,

И тази година Тръст Синя България с голяма радост Ви кани на една специална Коледна вечер! Нека в навечерието на Рождество Христово и на светлите християнски празници да се съберем всички сини сърца като едно голямо семейство! Нека бъдем заедно, да разменим мисли, идеи, контакти под мотото и на традиционно една благотворителна кауза.

Коледно събитие (Тръст Синя България) | 10 декември 2018г. 18:30ч. City Stage

На събитието са поканени представители на ръководството на ПФК Левски, както и някои от играчите на любимия ни отбор. Ще направим кратък отчет на свършената работа, ще дадем думата и на официалните ни гости.

И тази година мястото не е избрано случайно. Домакин и партньор на събитието е един водещите клубове в София – City Stage, който се намира на броени метри от Могилката. Събитието ще се проведе на 10 декември 2018 в 18:30 ч.

Ari Roland Quartet (USA) | 10 декември 2018г. 20:30ч. City Stage

Златните години на джаза оживяват на сцената на City Stage с горещия квартет от Ню Йорк The Ari Roland Jazz Quartet.

Ari Roland Quartet (USA) | 10 декември 2018г. 20:30ч. City Stage

Врати: 20:30ч.; LIVE: 21:00ч.; Вход свободен!

Harlem shake | 12 декември 2018г. 21:15ч. | Swingin’ Hall

Сряда, 12 декември 2018г. от 19:00ч. до 21:15ч.

Седем забавни разказа за хора живеещи в България. Техните възгледи, мечти и принципи. Един проект за изгубената духовност, писменост и култура. Народно творчество без ценности, крив морал и неизвестна посока. #Кой е виновен, има ли такива? #Кой днес пише нашата история? Какво бе в началото, а какво стана? Какво ще е? Отметнат ли е векът? Лош ли е жребият? Защо сме останали и що чиним? Културата ли окарикатуряра карикатуриста или народът окарикатурява културата? Черно-бяло. Ден-нощ. Да-Не. Действие-Надежда. Ованес Торосян е нестихващ в търсенията си и в театъра, и в киното, и като актьор, и като режисьор.

Harlem shake | 12 декември 2018г. 21:15ч. | Swingin' Hall

Ованес Торосян умее да осмисля пространството и да го прочита през себе си, чрез-и-за- зрителите. Сигурно за това, а и не само, има в кино житието си „ТИЛТ”, „Източни пиеси”, „Аве”, „Аз съм ти”, “Отчуждение”, „Съдилището”, “Каръци” … номинация ИКАР за дебют и няколко филмови награди. А на сцената “Били лъжеца”, “Пухеният”, “Да играеш жертвата”, “Лейтенантът от Инишмор”, “Белградска трилогия”, “Анархия в Бавария”, “Идиот 2012”, “Хамлет”, “Балканска”, “Истина отвъд полярния кръг”, “Пучи”, „Чайка”, „Дневникът на един луд”, „Дани и дълбокото синьо море”, „Мечтата на Наташа” са само част от театралните му случвания като актьор и режисьор.

Отваряме в 19:00ч. с Ретро хитс парти, представлението започва в 20:00ч. до 21:15ч., за желаещите да останат, продължаваме партито след постановката. Вход 10лв.

Dirty Purchase | 14 декември 2018г. 21:15ч. | Swingin’ Hall

Изпълнение на живо, много рок и страхотна атмосфера. Очакваме ви в Swingin’ Hall с Dirty Purchase в 23:00ч.

Dirty Purchase | 14 декември 2018г. 21:15ч. | Swingin' HallВход: 10 лв. Паркинг: безплатен

Света на бирата | BEERBOX

Освен вкусното хапване в BEERBOX може да опитате и над 100 вида бира. Ресторанта предлага и Galleon – пейл ейл собствено производство.

Освен вкусното хапване в BEERBOX може да опитате и над 100 вида бира. Ресторанта предлага и Galleon – пейл ейл собствено производство.Galleon

Пейл ейлът (светъл ейл) е стил, който се налага в България едва в последните година-две. Но има много по-дълга история.

За първи път през 1642 г. се споменава за добив на кокс като гориво за печене на малц, заради качествата му при горенето да не отделя сажди и дим. Дотогава пивоварите на Албиона са пекли малца, подклаждайки торф и дърва, което дава опушен характер и кафяв цвят на зърното. Докато коксът дава по-светъл цвят на малца, без да се долавя димът.

За „пейл ейл“ обаче става въпрос чак пред XVIII век… прочетете повече ТУК

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *