Отровно зелена коса и пленително – дрезгав глас – запознайте се с ALMA!

Зелена коса  – дрезгав глас – запознайте се с ALMA!

Финландката с отровно зелена коса Алма определено го играе BAD ASS, но самата тя споделя, че това е само привидно. „Бих предположила, че имам много повече страхове от всеки един от вас”, казва тя в едно интервю. Алма споделя, че е нервна почти постоянно, но се надява с времето да намери начин да успокои бушуващите емоции в нея. Тази година тя ще получи награда EBBA на фестивала Eurosonic Noorderslag 2018. Екипът на телевизия ММ е на място за да отрази събитието от самия епицентър.

Нова година нов вокал за Nu/Ancе.

Симпатягите от група Nu/Ancе имат нов вокал. Честито! Както разбрираме, всичко е минало мирно и тихо, няма драма, остават си приятели. Новият вокал се казва Петър Борисов и е от Пазарджик. Преди години е бил в друга банда, но се отказва. Актьорското майсторство и моделството са заниманията му, след като оставя музиката на заден план. Не за дълго обаче. Любовта отново го връща на музикалната сцена, но не любовта към музиката, а тази към жена. Колко романтично само!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *