Dr. Dre гинеколог…???

Знаете ли къде се намира кабинета на Dr Dre?

Не, не студиото на хип-хип изпълнителя, а кабинета на гинеколога със същото име от Пенсилвания.

Скандалната прилика на имена! Това със сигурност не се е понравило на американския рапър, който побързал да разреши спора по съдебен път. Той обжалвал със становището, че може да се стигне до объркване особено, след като чичко доктор решил да пуска аудио книги и семинари със същото прозвище. Да, ама съдът не смята така и отсъжда спора в полза на медика. Тцтцтц… и сега представяте ли си хилядите объркани фенки на рапъра д-р Дре пред кабинета на д-р Дре? Даже и аз започнах да се обърквам вече…

Честит рожден ден, Адел!

Яко парти, ама не съвсем.

Купонът по случай 30-тия рожден ден на талантливата изпълнителка бил тематичен – пресъздаване на обстановката на Титаник. И като главна героиня на това парти, Адел се преобразява досущ като Кейт Уинслет в ролята на Роуз. На който му харесва тази идея да си вдигне ръката! Ами, всъщност феновете са доста разединени по темата – някои смятат, че това било проява на лош вкус, а други искрено се забавляват на оригиналната ѝ идея. Каквито и да са мненията по темата, не мисля, че са от особено значение за Адел, която споделя, че това е било най-хубавата вечер в живота ѝ.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *