Adele се разведе и естествено идва нов албум

Adele се разведе и естествено идва нов албум | MMTV

„Преди плачех, но сега се потя”

Adele е известна с това, че строго държи личния си живот извън светлините на прожекторите. През последните седмица певицата присъства на редица светски събития. Тя привлече вниманието на медии от цял свят с новата си външност.

През последните седмица певицата присъства на редица светски събития. Тя привлече вниманието на медии от цял свят с новата си външност.

Певицата се раздели със съпруга си Саймън Конецки след 7 години брак

А дали това я накара да промени изцяло начина си на живот? Работата на звездата по дългоочаквания ѝ 4-ти албум е съчетана с изтощаващи тренировки и строг хранителен режим.

След раздялата със съпруга си, Adele се отдава на спорта, като няколко пъти седмично тренира с личен инструктор. Началото никак не било лесно за звездата. Невероятната ѝ всеотдайност, упоритост и нейният син я мотивират да продължи да спазва режима. А ефектът се вижда от всички – тя е неузнаваема!

“Hello!” Идва нов албум

След дълга пауза, феновете по цял свят са развълнувани от предстоящото издание на 4-тия албум на Adele. Все още няма официално потвърждение, но според светските издания се очаква албумът да излезе за Коледа.

Как ще се казва новият албум на Adele?

Първите ѝ три албума „19”, „21”, „25” отразяват нейната възраст.

„Вярвам в трилогии, да! Следващият ще бъде „Adele”

, казва в интервюто си с Джеймс Кордън.

А на нас и милионите фенове на Adele ни остава да чакаме с нетърпение Коледния подарък, който ще ни направи британката.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *