Adele по-красива от всякога

Каква е диетата на Adele

Adele по-красива от всякога | MMTV Online...

Уау! След всяка нова нейна светска поява възкликвам все повече. Коя е тя ли?! Това е многократната носителка на “Грами” Adele. Тя присъства на бляскавото парти на Бионсе и Джей Зи след церемонията на наградите “Оскар”. Певицата изглеждаше впечатляващо в прилепнала рокля, демонстрираща нейната изцяло променена визия.

Adele по-красива от всякога

“Тя изглеждаше като себе си, но същевременно и някак толкова различна – красива, но почти неузнаваема“

Прословутата диета на Adele съдържа само 1000 калории на ден. И въпреки че експертите твърдят, че певицата не е избрала най-здравословния начин да отслабне, новите снимки на звездата доказват, че тя изглежда все по-стройна и красива.

Хранителният режим, който следва, нашумя още през 2016 година, а сега вече е абсолютен хит с пълната промяна на Adele. Режимът се основава на приема на храни, богати на сиртуин. Веществото спомага за образуването на ензими, които засилват метаболизма и ускоряват изгарянето на калории.

Adele по-красива от всякогаНапоследък снимките на Adele в Инстаграм демонстрират както чудесното здраве на певицата, така и отношението ѝ към добрия външен вид. За радост на феновете тя все по-често публикува снимки с невероятни прически и красив грим.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *