Björk сексуално тормозена, а Lady Gaga с фибромиалгия …?!!!

Björk – #metoo

Наскоро изпълнителката Бьорк излезе с изявление, че е била жертва на сексуален тормоз, докато е работила във филмовата индустрия. Самата тя поздравява за смелостта онези жени, които говорят открито за преживяното. Бьорк казва:

„Беше ми пределно ясно, когато навлязах в актьорската професия, че унижението и ролята на сексуално тормозено съществено е нещо нормално. Ударих на камък с директора и още куп хора от екипа, които позволяваха и поощряваха това да се случва.”

Изпълнителката споделя, че с подкрепата на екипа си е напуснала тези среди без колебания. Бьорк заявява, че са ѝ трябвали години, за да се възстанови психически от преживяното.

Lady Gaga посочи новите дати за Европейското турне.

Изпълнителката прекъсна своето Европейско турне в средата на месец септември. Причината се оказа здравословна. Поп иконата страда от фибромиалгия. Състояние, което причинява болка в цялото тяло на изпълнителката. Първият от подновените концерти ще бъде в Барселона на 14-ти януари 2018т-а година. Гага споделя, че винаги е била откровена със своите фенове за физическите и психическите си проблеми, когато е имала такива. Благодарение на докторите, заели се с лечението на нейното състояние, Лейди Гага е на път да се възстанови и да продължи своето турне „Джоан“ в Северна Америка от ноември.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *