Женственост блика от нашата водеща Ванеса… Вижте сами за какво говорим!

Вяра Панталеева с нова песен. Идва ли краят на Fifth Harmony..?

Идва ли краят на Fifth Harmony..?

Преди малко повече от година хармонията в момичешката група Fifth Harmony беше нарушена след напускането на Camila Cabello. Въпреки нейното отсъствие, групата не се разпадна, а успешно продължи своята кариера. Напоследък обаче феновете на Fifth Harmony са обезпокоени от мисълта, че краят на бандата все пак е дошъл. Момичетата отмениха турнето си в Австралия, без никакво обяснение защо. Добавяме и фактът, че преди броени дни Normani Kordei пусна песента “Love Lies” заедно с Khalid. По всичко изглежда, че притесненията на феновете на Fifth Harmony може би ще се окажат оправдани. Все пак нека гледаме положително на нещата – ще се простим с една момичешка група, но ще си имаме цели пет нови соло изпълнителки. Както казват всеки край е ново начало.

Вяра Панталеева пусна нова песен, наречена „Писмо”

Изпълнителката споделя, че идеята за нея се ражда още през 2012-та година, но не издава защо толкова дълго време е минало до нейното осъществяване. Важното е, че „Писмо” вече е факт, пък макар и шест години по-късно. Премиерата на парчето беше на 14-ти февруари, а Вяра Панталеева неслучайно избира точно тази дата. Според нея напоследък все по-малко обръщаме внимание на любовта, а тя е в основата на всичко. Песента си Вяра посвещава на всички влюбени, които не се страхуват да изразяват чувствата си. Бас ловя, че тя е една от тези хора, защото музиката и текстът са нейно дело. Като добавим и видеото, което е семпло, но изключително прочувствено и романтично, просто всичко лъха на любов.

Щом ще си говорим за жени, не мога да не ви кажа и за рубриката ни Diva-licious, която можете да гледате всеки ден от 8:15 до 9:00 и от 19:00 до 20:00 часа. Там ще чуете най-добрите женски изпълнения от 70-те до днес на нашият сайт mmtvmusic.com както и в мрежата на Bulsatcom Fusion, Neterra TV и TiVi.BG