Издават AC/DC монети по случай 45 годишнината на бандата

Забелязано в австралийска баничарница:
Купувача: Една баничка моля.
Продавача отговаря: Две Ей Си / Ди Си та (AC/DC та)
ЪЪЪ….???

Мда… не се чудете, защото Кралският австралийски монетен двор обяви, че издава две AC/DC монети по случай 45 годишнината на бандата. Така от AC/DC могат да се похвалят, че вече са „законно платежно средство”.

Монетите са създадени в духа на хит сингъла им от 1990 г. “Thunderstruck”

Налице са монета от 50 цента, както и черна, никелирана монета от пет долара, направена в триъгълна форма, за да прилича на перце за китара.

Монетния двор влиза в партньорство с Националния център за наука и технологии “Questacon” в Канбера, за да удари с мълния от бубина на Tesla 10 от 30 000 парчета от 50 цента. Главният изпълнителен директор на Кралският австралийски монетен двор Рос МакДиармид заяви:

“Решихме, че банда от такъв калибър е заслужила монети с високо напрежение”

Колко ли групи могат да се похвалят с това………?

Група Индиго Кидс с ново видео към песента им Sadisfied (Садисфайд)

Видеото е част от саундтрака на новия български филм “Танго в тунела” на режисьорите Ники Станчев и Стоян Анов. Автор на текста е Явор Велчев -Яви, музиката е дело на Явор Велчев – YAVI и Радослав Славчев – Riverman, аранжимент “INDIGO KIDS“. “SADISFIED” спечели наградата на слушателите на БНР на Конкурса за нова българска поп и рок песен “Пролет 2018“.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *