Новият проект на Орлин Павлов – ‘Funny Side of Me’

R.I.P. George Young!

Промо на новата песен на Орлин Павлов ‘Funny Side Of Me

Ако нямате планове за тази вечер, имам страхотно предложение за вас. Днес от 19:30 ч. в Sofia Live Club Орлин Павлов ще представи своя нов музикален проектFunny Side Of Me‘. Песента е част от саундтрака към новия филм на Ники ИлиевНокаут”. За по-нетърпеливите да го видят ще издам, че във видеото има ексклузивни кадри от него. „Нокаут” се очаква да излезе на 5 януари.

R.I.P. George Young!

Продуцентът на AC/DC и звездата от австралийската рок банда Easybeats George Young почина на 70-годишна възраст.

Той става известен през 60-те години като китарист на групата, а по-късно продуцира някои от най-ранните албуми на AC/DC – ‘High Voltage’ и ‘Let There Be Rock’. Самите AC/DC споделят, че са очаровани от неговата отдаденост и желание да работи с рок легенди. Неговите братя Malcolm и Angus Young добавят, че не биха могли да мечтаят за по-страхотен брат и че завинаги ще го помнят и пазят в сърцата си. George Young  е роден в Шотландия през 1946 г., като в младите си години емигрира в Австралия. Там става член на бандата Easybeats, които са обявени за австралийските Beatles. Групата се разпада през 70-те години на миналия век, но това не спира развитието на амбициозния китарист в музикалната сфера, макар и не по същия начин. „Музикант, текстописец, продуцент, мениджър и още какво ли не… не би могъл да намериш по-отдаден професионалист от него”, добавят AC/DC.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *