Brian Johnson записва с AC/DC !!!

AC/DC и Brian Johnson отново заедно

Слухове или не, това не е пречка за феновете на AC/DC да подскачат до небето от радост, че има вероятност бандата да пусне нов албум и то не с кой да е, а с бившия ѝ фронтмен Брайън Джонсън. През 2016-та година мястото му беше заето от Axl Rose, след като Брайън беше принуден да напусне групата поради прогресивна загуба на слуха. Сега обаче той и бившият барабанист на AC/DC Phil Rudd бяха засечени заедно не къде да е, а във Ванкувър – мястото, на което бандата е записала всеки един от албумите си. И това беше напълно достатъчно слуховете да плъзнат за отрицателно време. Няма скрито покрито, особено, когато си AC/DC.

Помагайте MM–ци! Заедно с приятелите ни от Гайо Шоколад и с Ваша помощ ще съдадем първият „MMTV” шоколад

Предлагаме ви 3 варианта, от които бихте могли да изберете, а именно:

1. Черен шоколад със солени бадеми

2. Млечен шоколад със солети и лешници

3. Бял шоколад със сухи малини и масло от роза

Ще очакваме да споделите с нас вкусовите си предпочитания в страницата ни във фейсбук или в профила ни в Инстаграм.

От толкова много приказки за шоколад ми потекоха лигите. И не се притеснявайте за фигурата си, хапвайте спокойно, защото шоколадът не е за стомаха, той е за душата!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *