Ели Раданова каза… # ZashtotoTaka

Ели Раданова на гости на Ванеса в предаването #HASHTAG.

Вижте колко удобно са се настанили и си говорят сладко сладко във видеото. Ако пък ви се чете, можете да го направите, като в следващите редове.

Ванеса: Здравейте! Вие отново сте с #HASHTAG, аз съм Ванеса и се намирам е в Парк Център София, където сме се настанили с Ели Раданова така удобничко на диванчето.

Ели: Страхотно!

Ванеса: Страхотно! Как си, Ели?

Ели: Много съм добре. Супер лежерно, релакс и ми е супер приятно да ти бъда на гости.

Ванеса: И аз ти благодаря, че прие нашата покана! Знам, че наскоро беше участник в Х фактор.

Ели: Мхм. За кратко.

Ванеса: За кратко. Но имаше ли значение твоето участие от гледна точка на издаването на новата ти песен, която излезе преди една седмица? Помогна ли ти участието?

Ели: Да. Определено, защото колкото по-възрастна ставам, толкова повече неуспехите ми ми дават стимул да се доказвам и да опитвам отново. Така че определено неуспехът, беше добре дошъл за мен.

Ванеса: Мотивира те всъщност това да направиш нещо ново?

Ели: Да! А и по принцип идеята ми да участвам в Х фактор беше не толкова да стигна до финал или да спечеля. Имах нужда да преборя лични страхове, което се случи, така че съм постигнала целта.

Ванеса: Прави ми впечатление, че в песните си си много артистична, много жива, будна. Учила ли си актьорско майстворство или влизането в тези роли ти идва отвътре?

Ели: Ами, не съм учила актьорско майсторство, но ми е много интересно и ми се иска и за напред песните, които ще издавам и клиповете, които ще снимаме към тях, да бъдат максимално активни, жизнени. Може би нещо, което не знаеш е, че през 2014-та година участвам в мюзикъла „Чикаго” в Музикалния театър и там беше много сериозна школа за мен, тъй като беше дебютът ми на театрална сцена и с главна роля. Трябваше много бързо да вляза в темповете, с които работят останалите.

Ванеса: А би ли искала да се занимаваш с нещо такова? Да излезеш на театралната сцена?

Ели: Със сигурност да! Мюзикълът, специално като жанр, ми е много любим. Но и по принцип с театър, с кино много ми се занимава също.

Ванеса: Много артистична натура си всъщност и искам да те попитам нещо. Забелязах във видеото, че рисуваш. Рисуваш ли и в реални живот или е само пред камерата?

Ели: Не. Рисувам много често, но както казах една приятелка, след като изгледа видеото. Тя също е певица, Теди Цончева. Където и да си – Не те обичам! Защото, след като го изгледа, каза „Много е яко! Обаче как можа да излъжеш толкова долно хората?”. Мисля, че това да рисувам е нещото, в което най-много не ме бива. Но беше много забавно, защото поне за малко, в някаква измамна реалност, успях да се почувствам като художник.

Ванеса: Песента ти се казва „Защото так”. Това ли е най-честото обяснение, което даваш на хората, когато те питата „Защо?” еди какво си?

Ели: Напоследък да. Особено на въпроси от рода на „Е, добре,  защо не си се облякла, сега навън е студено?”. „Защото така!”. Ползвам го за всичко.

Ванеса: Вас не ви интересува!

Ванеса: Има голям интервал между всички твои песни, които издаваш? Последната, ако не се лъжа, беше преди 3 години? Защо се случва това нещо?

Ели: Низ от случайности, които направиха толкова голям периода, през който да издавам нови неща, но това определено ще се промени за напред. Исках да съм сигурна, че сега, като реализирам първата ми песен, имам няколко предвид, които малко след това да реализирам, така че няма да правя такъв интервал. По-скоро много активно имах участия по клубове, барове, където изпълнявам чужди песни предимно и така не остава време за по-важните неща всъщност.

Ванеса: А мислиш ли да обообиш конкретно твоя стил, защото и в другите си песни си малко по-различна стилово…

Ели: … във всяка една…

Ванеса: Всъщност да. Което не е лошо, но в крайна сметка искаш ли хората да те познават като изпълнител в конкретен стил или предпочиташ да се представяш в различни светлини в музиката?

Ели: И двете, т. е. искам да бъда поп изпълнител, тъй като в момента поп музиката позволява да си играеш с много стилове и да ги съчетаваш…

Ванеса: Да, ти имаш много дълбок, поп-джаз глас, много хубаво звузи…

Ели: О, благодаря! За първи път някой ми дава точно такава оценка. Много приятно! Ами, иска ми се да бъда различна във всяка песен, която ще правя, те и следващите, които ми предстои да реализирам, пак са различни една от друга, но определено спадат към поп музиката, просто имат различни влияния.

Ванеса: Т. е. да очакваме изненади?

Ели: Да, всеки път!

Ванеса: Имаш ли си свой музикален идол, на който се възхищаваш, който ти дава вдъхновение да твориш?

Ели: В момента определено това е Бруно Марс, тъй като той в световната поп музика е абсолютен номер 1 за каквото и да се сетиш – по отношение на артистичност, пеене, композиция. Страхотен е, много го харесвам!

Ванеса: Как протече снимачният процес? Имаше ли някакви забавни и интересни случки?

Ели: Определено да! Снимачният процес продължи около 12 часа, може би и малко повече. Беше изключително приятно, защото освен, че изработихме видеото с много големи професионалисти, те всички са ми и приятели и това е много голям кеф – да знаеш, че някой го прави за теб и с любов. Готвихме декор, беше специално построен за видеото. Дело е на Любо Цанков….

В кадър влиза детенце, на което двете помахат и възкликват „Здравей”

Ели: … който направи почти всичко по видеото. Заедно правихме декора, събирахме дрехи от приятели, които да унищожим и съответно да боядисаме и окачим по стените после. Съборих статива, естествено. Все пак вече ти казах, че съм супер карък с рисуването – танцувах пред него с платното и съответно го съборих… но това по-скоро ще го има в мейкинга.

Ванеса: Кога трябва да очакваме този мейкинг да излезе?

Ели: Още не знам, но… скоро. Любимата дума. Скоро!

Ванеса: Очаквайте скоро!

Ели: Да!

Ванеса: Какъв е хаштагът, който ще поставиш на днешното ни интервю?

Ели: Познай (смее се)…

Ванеса и Ели в един глас: #ZashtotoTaka

А вие фенове на телевизия MM не забравяйте, че може да ни гледате 24 часа 7 дни в седмицата на нашият сайт mmtvmusic.com и в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *