Exit Festival 2020 ОТЛОЖЕН!

Exit Festival 2020 ОТЛОЖЕН! | MMTV Online

Както вече ви споменахме по-рано това лято, сръбският министър председател предложи на организаторите на фестивала EXIT да не го отменят, а само да го отложат с един месец – от юли за август. По това време ново-заразените с коронавирус спадаха и нещата изглеждаха под контрол. Един месец след това цяла Сърбия беше отворена отново за закрити събития и беше даден старт на международните полети.

За огромно съжаление през последните няколко седмици заразените с COVID-19 рязко се увеличиха, като на няколко от общините в Сърбия бяха наложени отново строги мерки

Екипът на EXIT следеше епидемиологичната информация много внимателно, като за тях най-важното нещо беше запазване на здравето на артистите, публиката и персонала на фестивала. Затова първоначално се взе решение за драстично редуциране на капацитета, с който ще се проведат събитията.

Но след като заразите не спаднаха, напротив те се покачиха многократно, организаторите взеха нелекото решение да отложат 20 годишнината на фестивала за следващата 2021 г.

Междувременно организаторите на EXIT търсят различни варианти за отпразнуване на важната годишнина със символично събитие този септември, което ще се фокусира върху живи излъчвания (Live Streams) чрез платформите LIFE stream and Green R:Evolution – най-мащабния екологичен проект правен досега в Сърбия.

Те споделиха:

“Не беше лесно да вземем това крайно решение, но за нас няма нищо по-важно от здравето на публиката, артистите и персонала на фестивала. EXIT е преминал през доста трудни моменти, но това е безспорно най-трудният от всички. Но както винаги ние сме убедени, че ще се преборим и този път и много скоро ще можем да зарадваме отново нашите колеги, приятели и цялата фестивална общност и ще можем да видим светлината в тунела.”

Екипът на телевизия ММ съжалява за отлагането на фестивала тази година, но ние сме убедени, че следващия EXIT 2021 ще бъде по-интересен, по-завладяващ и ние ще можем да ви информираме ексклузивно за случващото се на любимия ни фестивал, заедно с любимите ни артисти и изпълнители.

А междувременно ще ви държим в течение за всичко случващо се около EXIT 2020 в онлайн пространството.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *