David Guetta затвори най-успешното издание на Sea Dance Festival

David Guetta затвори най-успешното издание на Sea Dance Festival
Грандиозното шоу на David Guetta на тазгодишния Sea Dance Festival в Черна гора, популяризирано от дрийм тийма на EXIT, се оказа най-добрият възможен финал на целия летен сезон!

Над 63 000 посетители от повече от 40 страни преминаха през портите на фестивала от 30-ти август до 1-ви септември, за да се насладят на денонощни партита с над 100 изпълнители на десетки сцени и зони.

Фестивалът се проведе на красивия плаж Buljarica, дълъг повече от 3 километра,. Той е разположен в Адриатическо море, заобиколен от непокътнатата природа, южно от историческия град Будва, център на черногорския туризъм.
плаж Buljarica, Черна гора

Фестивалът се проведе на красивия плаж Buljarica, дълъг повече от 3 километра,. Той е разположен в Адриатическо море, заобиколен от непокътнатата природа, южно от историческия град Будва, център на черногорския туризъм. Тази година изданието отбеляза и началото на нова ера за Sea Dance, тъй като в своето 7-мо издание, фестивалът заяви по-амбициозни планове от всякога.

Sea Dance Festival 2019 – THANK YOU

Освен най-добрия хедлайнер, какъвто беше Guetta, тази година имаше много зрелище и през трите денонощия, тъй като основната сцена на фестивала беше домакин на страхотните спектакли на Sven Väth, Richie Hawtin, Robin Schulz, Disciples, Ofenbach, Gaiser, Lovra и много други регионални и международни изпълнители.

Освен най-добрия хедлайнер, какъвто беше Guetta, тази година имаше много зрелище и през трите денонощия, тъй като основната сцена на фестивала беше домакин на страхотните спектакли на Sven Väth, Richie Hawtin, Robin Schulz, Disciples, Ofenbach, Gaiser, Lovra и много други регионални и международни изпълнители.Емблематичната сцена на EXIT – No sleep, отново излезе на юг за своето лятно плажно издание, като феновете на електронната музика се втурнаха от всички страни, за да се насладят на анонсираните групи в сутрешните часове.

Емблематичната сцена на EXIT – No sleep, отново излезе на юг за своето лятно плажно издание, като феновете на електронната музика се втурнаха от всички страни, за да се насладят на анонсираните групи в сутрешните часове.
сцена EXIT – No sleep

Разположен само на няколко крачки от морето, No Sleep включваше сетове на Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Tijana T, Marko Nastic и много други селекционери на най-добрите в хаусът, техното и всички сходни жанрове.

David Guetta – Sea Dance Festival:

Освен основната сцена и No Sleep Stage, публиката посети и сцената на TDI, където Danny Cruz, Oysha, Davor Billyc, Rosske, Wreckage и Leo Fragogiannis ръководеха партито от последния ден, докато финалът на Silent Dance Stage беше дело на Mr. Fanatik, _djura и Dirty. Разнообразието от съдържание беше видяно в проекта „Creative Montenegro”, разработен от Sea Dance, съвместно с Министерството на културата на Черна гора и UNDP, което позволи на младите местни изпълнители да се представят пред публиката от цял ​​свят на двете специални сцени: Living Culture Music и Living Culture Cinema!

Освен основната сцена и No Sleep Stage, публиката посети и сцената на TDI, където Danny Cruz, Oysha, Davor Billyc, Rosske, Wreckage и Leo Fragogiannis ръководеха партито от последния ден, докато финалът на Silent Dance Stage беше дело на Mr. Fanatik, _djura и Dirty.Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *