Ванеса в кутия

Deep Zone Project с нова вокалистка

Елтън Джон подготвя нов албум, в който главната роля определено няма да е негова

Правилно ли съм разбрала или нещо май се бъркам? Елтън Джон подготвя нов албум, в който главната роля определено няма да е негова. Албумът ще се състои от 13 от най-бележитите му хитове, но презаписани от различни изпълнители, сред които са Pink, Ed Sheeran, Demi Lovato, Miley Cyrus, Sam Smith и други. Самият Елтън споделя, че е истински комплимент за него, когато един изпълнител толкова харесва песента му, че влага огромна част от времето и усилията си, за да я запише. Албумът Revamp на Елтън Джон в колаборация с Бърни Тоупин излиза на 6-ти април.

Deep Zone Project наскоро обявиха новата си вокалистка

Ева Мария е позната на българската аудитория от участието си в два сезона на Х фактор. Това не е обаче единствената промяна в отбора на Deep Zone Project. Към бандата се включва и китаристът Дани Димитров. А, да, изненада номер три – новият им проект наречен IBIZA Sound Machine. Чрез него групата ще издава интернационална клубна музика и лайв ремикси на известни парчета от Ибиза. Първата песен от проекта излезе преди броени дни със заглавие Say My Name. Както и сами се досещате, видеото е снимано в Ибиза в рамките на 4 дни. Сюжетът на клипа е доста интересен, но няма да ви го разказвам, а ще оставя на вас да го видите сами.

Чаоооо! Заминавам за Ибиза, че ми писна вече от тая зима. Очаквайте следващите Музинки от плажа!

А вие фенове на телевизия MM не забравяйте, че може да ни гледате 24 часа 7 дни в седмицата на нашият сайт mmtvmusic.com и в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.