Judas Priest празнуват 50 години на сцена на Midalidare Rock 2020

Judas Priest празнуват 50 години на сцена на Midalidare Rock 2020
Judas Priest отбелязват своята 50-годишнина със световно турне, което ще включи и България

Роклегендите са първият обявен хедлайнер на фестивала Midalidare Rock в Могилово

Култовата банда е първият обявен хедлайнер на фестивала, който ще срещне отново рок музиката и хубавото вино в новото издание на Midalidare Rock in the Wine Valley.

Judas Priest са една от най-важните групи на световната рок сцена. Rob Halford и компания ще отбележат своята 50 годишнина с впечатляващо световно турне, което ще бъде събирателно на най-доброто от кариерата на им. Последният студиен албум на групата – “Firepower” излезе през 2018 г. като стана най-високо класиралия се запис в кариерата на Judas Priest.

Управителят на Мидалидаре Александър Алексиев сподели:

„Изключително сме щастливи, че Judas Priest избраха нас, за да отпразнуваме този голям момент за групата в България. Поводът всъщност е двоен – през 2020 г. Midalidare става на 10 години, така че фестивалът ще бъде наистина специален!“

Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, които са организатори на фестивала в долината на виното каза:

„Изборът на Judas Priest не е случаен. Както обещахме, целта на второто издание на Midalidare Rock in the Wine Valley е да надгради и развие старта от 2017 г. Това турне на Judas Priest ще е нещо несравнимо с досегашните им концерти, за което говори и фактът, че са избрани за хедлайнер на Wacken 2020, а феновете в България ще могат да видят специалното им юбилейно шоу преди това.“

Второто издание на Midalidare Rock in the wine valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г.

От днес тридневните билета са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на втория хедлайнер ценните хартийки ще са на цена от 120 лева.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *