Кирил Маричков отпразнува 75-ия си рожден ден с голям концерт в НДК

Кирил Маричков отпразнува 75-ия си рожден ден с голям концерт
С тричасов концерт музикантите от Фондацията подкрепени от знакови български рок изпълнители отдадоха почит на доайена на българския рок

Концертът на Кирил Маричков и Фондацията може само да бъде определен единствено като емоционален, вълнуващ, забележителен. Легендата на българския рок подари на връх рождения си ден на себе си и публиката в пръскащата се по шевовете зала 1 на НДК едно незабравимо шоу.

Концертът на Кирил Маричков и Фондацията може само да бъде определен единствено като емоционален, вълнуващ, забележителен.

От първата до последната песен в концерта публика и музиканти пяха и танцуваха заедно. Накрая на шоуто над 4000 светлинки озариха залата в емоционален поздрав към рожденика. Сред гост изпълнителите, за които Кирил Маричков е неизчерпаем извор на вдъхновение бяха Наско от БТР, Васил Гюров, група JEREMY?, Влади Тотев и Георги Марков от „Щурците”.

Всички те бяха провокирани от Фондацията да се включат в концерта със свои любими парчета на „Щурците” и Кирил Маричков.

Истинска еуфория у феновете предизвикаха песните „Две следи”, „Клетва“, „Среща“, „Бяла тишина“

За първи път прозвуча и една от най-новите песни на Кирил Маричков, която ще бъде включена в предстоящия му нов албум – „Светлина“.

С три биса и нестихващи аплодисменти, публиката изпрати своите любимци от Фондацията, а те на свой ред побързаха да обявят часа и мястото на новата им среща – 26 май, Лятна сцена НДК

Емоциите от сцената бяха пренесени в Клуб 1, където притежателите на ВИП билети и най-големи фенове на Кирил Маричков, негови приятели и музиканти пяха „честит рожден ден“ на рокаджията, а екипът на НДК го изненада със специална торта.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *