NOCKTERN завоюваха място на INmusic Festival в Загреб

NOCKTERN завоюваха място на INmusic Festival в Загреб

NOCKTERN победиха в конкурс, организиран от Europavox

Журито на Europavox, след като изслуша композициите на млади талантливи музиканти от цяла Европа, определи петимата финалисти -MARIETTA, ZIMBRU, NOCKTERN, shishi and Bee Bee Sea. Организаторите на конкурса предоставиха на феновете да определят победителя, като гласуването приключи на 23 май точно в полунощ. Радваме се, че те избраха именно българската електро/индъстриъл рок група NOCKTERN да получи наистина уникалната възможност да свири на основната сцена на 15 то издание на Inmusic, най-престижният фестивал в Хърватия. Триото е в състав Стоимен Стоянов, Борис Малеванов и Дидо Пешев.

Те ще представят песните си на 20 юни на основната сцена, на която ще свирят и банди като The Killers, Deftones, IDLES, Kasabian, Nick Cave and The Bad Seeds, Royal Blood, White lies и др.

Това е  златна възможност групата да бъде видяна не само от посетителите на събитието, но и от мениджъри, промоутъри и представители на музикални лейбъли. С една дума- на NOCKTERN  се дава шанс за международна кариера извън малкия, по-скоро несъществуващ пазар в родината ни.

Успех, момчета!

Фото: kultura.bg

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *