MMTV Online с първи LIVE STREAM от Lounge & Club Senso

MMTV Online с първи LIVE STREAM от Lounge & Club Senso

В разгара на лятото започна ново начало за телевизия ММ – първият ни LIVE STREAM

Като всяко начало и нашето не се размина без някои трудности. Многото интернет потребители на „снимачната площадка“ направиха картинката на екрана като излязла под четката на Пикасо. Но се надяваме да ни простите и гледате на живо и в бъдеще. Урокът е научен и продължаваме по-силни напред.

mmtv-senso-2.jpg

Домакин на партито, което излъчихме на живо, беше Lounge & Club Senso във Варна

Събитието се осъществи с подкрепата на Glenfiddich, които раздадоха и наградите за вечерта. Клуб Senso е притегателно място в пристанищната зона на морската столица. Заведението е отворено от сутрин до ранни зори и предлага не само забавление с яки ди джеи, но и релакс, което го прави подходящо за няколко поколения. За сигурен партньор в заснемането разчитахме на качествено оборудване от Dynaphos.

Ако не сте гледали лайв стрийма от 19 август в клуб Senso, вече може да му се насладите на запис (видеото горе). Но и да сте, нека припомним: за страхотната музика първо се погрижиха DJ Joze & Georgi Yorgov. Половинките на това дуо са съответно от Варна и Нова Загора, но към момента се вихрят неуморно зад пултовете в морската столица и поотделно. Сетлистът им включваше както съвременни електронни и хаус парчета, така и клубни прочети на златни сингли ог Лени Кравитц, Genesis и др. След DJ Joze & Georgi Yorgov щафетата пое специалният гост Midi Culture от Румъния. Той беше приготвил свой микс с едни от най-големите хитове в момента.

mmtv-senso-3.jpg

Лятото може и да е към края си, но Lounge & Club Senso остава актуално и след горещите летни месеци. Ние нямаме търпение отново да се върнем там, а вие продължавайте (или започнете) да се забавлявате там и заради нас!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *