Събития, които си заслужава да посетите 25 февруари – 3 март

Събития, които си заслужава да посетите 25 февруари - 3 март

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

26 февруари 2019 г. 20:00ч. City Stage | Ratio на тъмно

Зрението е основното сетиво, с което възприемаме света и получаваме информация за околната среда. Толкова сме свикнали с него, че спираме да го забелязваме. Но какво би станало, ако изгубим или никога не сме имали тази способност? Как би изглеждал светът ни без цветове, без форми, без светлина и сенки?

26 февруари 2019 г. 20:00ч. City Stage | Ratio на тъмно

За да рестартираме възприятията, ви каним на събитие, на което ще имате възможност поне за кратко да вкусите тъмнината и да почувствате как се усеща светът в този формат. На тъмно ще се срещнем с хора, за които тъмнината е ежедневие.

От Панчо Карамански и Елиза Петрова ще разберем как изглежда светът без светлината, как се променят другите сетива, когато не можеш да разчиташ на зрението, как се справят в ежедневието и дали различните нови технологии могат да им помагат да компенсират липсата си на зрение.

На сцената ще бъдат още д-р Kalina Ilieva, офталмолог и Ивелина Ватева, дългогодишен преподавател в специализираното училище за слепи хора в София.

За да не се изгубим в тъмното, за гостите ще се погрижи екипът на Tenebris, първият тъмен ресторант в България, ще разполагаме и с инфрачервени очила, а любимият на всички ни модератор Petko ще бди за поддържането на научния ценз на нашата дискусия.

Вход:10 лв.
Билети: http://ratio.bg/monthly/ratio-na-tymno/

Приходите от билетите за събитието ще бъдат дарени на СОУ за деца с нарушено зрение “Луи Брайл”, София

28 февруари 2019 г. 20:00ч. City Stage | Футболен куиз

Заповядайте на поредната ни футболна куиз вечер в City Stage !Втора за календарната 2019 г. , организирана от известния български журналист от Меридиан мач Теодор Борисов.

28 февруари 2019 г. 20:00ч. City Stage | Футболен куиз

*Записване за участие и резервации: тел. 0886 988 688
**Вход: 5 лв. на участник

01 март 2019 г. 21:00ч. Swingin’ Hall | BrazzViliDJ

На 1 март ще ударим в Swingin’ HallВие ще сте бели и червени, ние шумни и засмени

01 март 2019 г. 21:00ч. Swingin’ Hall | BrazzViliDJ

Brazz_ViliDJ в състав:

Тодор Бакърджиев / Todor Bakardjiev – тромпет
Мартин Бодуров / Martin Bodurov – тромпет
Димитър Льолев / Dimitar Liolev – саксофон
Велислав Стоянов / Velislav Stoianov – тромбон, вокал
Димитър Стоев / Dimitar Stoev – тромбон
Димитър Узунов / Dimitar Uzunov – туба
Николай Данев / Nikolay Danev – ударни
Виктор Викторов / Viktor Mitkov Viktorov – ударни

Вход на място: 10 лв.

BeerBox е първият ресторант-бирария в България, построен от транспортни контейнери

В сърцето на столичния квартал „Младост“сс намира ресторант с кратко и стегнато меню, което прави своя реверанс към по-добрите бири от света и у нас. Съвсем изчистен, семпъл, но в същото време провокиращ е интерио­рът на заведението, но това, което го отличава от всички други места, са специално монтираните на всяка маса биоелектрически скари, на които всеки сам може да приготви храната си, ако желае.

BeerBox е първият ресторант-бирария в България, построен от транспортни контейнери.

При всички случаи трябва да се пробват сочните ребра и английският бекон, който, докато се пече на масата пред теб, дава много поводи за размисъл и… бира. Ароматът на истинско месо, домашната лютеница и топлият комат хляб, които съпътстват всичко в менюто, дават още поне един повод да се върнете при нас.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *