Утре е последният концерт на Deep Purple в България!

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30 часа!

Утре е последният концерт на Deep Purple в България! | MMTV
Рок легендите Deep Purple пристигат утре в София, за да подарят на българските си фенове един много специален концерт в зала Арена Армеец!

Преди две години рок величията стартираха турнето The Long Goodbye, с което приключват окончателно своята концертна дейност. 

Емблематичните музикални икони идват в България с голям екип и мащабна продукция. Звездният състав, в който Deep Purple ще излязат на сцената на 7 декември, включва Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри.

Специален гост на концерта ще бъде канадската рок банда Monster Truck. Групата се сформира през 2009, и изключително бързо набира популярност и печели множество награди, сред които награда Juno за Най-добра изгряваща група на 2013.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Булевард “Асен Йорданов“ няма да бъде затворен. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Monster Truck ще се качат на сцената около 20:00 ч., а Deep Purple около 21:00 ч.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *