Музикална драма заради мача Англия – Швеция

Организаторите на фестивала BST Hyde Park в Лондон, отказаха да излъчват историческия за англичаните четвъртфинал успоредно с музикалните изпълнения

Музикална драма заради мача Англия - Швеция. MMTV drama with England Sweden match during hyde park music festival

Отговорът им бе провокиран от призив в медиите на фронтмена на рок бандата Editors, Том Смит, който помоли да бъде излъчван мача по време на фестивалния ден на 7-ми юли. Според него има риск: ‘’да си свирим на празна поляна’’. Тяхното участие се пада точно по време на мача. Те са част от гост-изпълнителите във втория ден на събитието с хедлайнери пънк легендите The Cure, Interpol и Goldfrapp. Билетите са разпродадени отдавна, проблемът е дали музикалните фенове ще дойдат на място или ще предпочетат да се превърнат именно в този следобед във футболни запалянковци.

london-hyde-park-festival-crowdАко сте в Лондон между 6 – 15 юли, тази сбирка на добри музиканти на едно място не е за изпускане!

В продължение на два поредни уикенда в английската столица се провежда поредният фестивал с многобройни световни звезди на музиката. British Summer Time Hyde Park започна на 6 юли ударно с концерта ‘’US & THEM’’ на нашия любимец Roger Waters и никой не си позволи да го критикува за разпространение на ‘’червена пропаганда’’ като по родните ширини. А англичаните никак не обичат Русия, особено след случая ‘’Скрипал’’. На 7 юли, както вече ви разказахме’’ е денят на The Cure. Мързеливият неделен ден ще събере феновете на винаги актуалния майстор на китарата Eric Clapton. Сред гост – звездите в неговия ден са SANTANA, Steve Winwood и Zucchero.

the cure hyde park festival headliners
The Cure

Става ли ви лошо, че не сте там?

Ние безмилостно продължаваме със следващия хедлайнер, чийто глас подмладява веднага легионите верни фенки от женски пол, особено на възраст 55+. Разбира се, че става въпрос за неотразимия Michael Buble. Още с първия си албум през 2005-та, Бубле върна любовта на публиката към джаз стандартите. Гост-звездите на неговия ден, щастливия петък 13 юли, са рокаджията Van Morrison и възродените от пепелта на времето секси гърли от Bananarama.

michael buble hyde park festival headliners
Michael Buble

За да не ги обвинят, че са много ретро, организаторите на British Summer Time Hyde Park, са поканили за главно действащо лице на 14 юли много актуалният фънки денс поп хит мейкър Bruno Mars. Той скромно е поканил за гост само KHALID. Разбирате, че всичко вече е продадено.

В последния ден от фестивала, 15 юли, ще си припомним добрата стара музика с разтърсващите балади на Paul Simon, едната половинка от легендарно скараните во веки веков класици Simon & Garfunkel. Концерът е част от прощалното турне на музиканта. Да излее мъката си от раздялата с голямата сцена ще му помагат James Tyler и Bonnie Raitt.

bruno mars hyde park festival headliners
Bruno Mars

Организаторите държат да знаете, че вратите на парка отварят в 13:30ч. и веднъж влезли, излизане няма.

Освен това не е разрешено внасянето на храна и напитки, както и сгъваеми столчета. Така де, да си имаме уважението, пред тези музиканти се стои прав, докато не ви изтръпнат пръстите на краката. А и тълпата ще е толкова голяма, че ако се уморите ще се подпирате един друг. Не случайно много хора са срещнали любовта си именно по летни фестивали в Англия.

Приятно гледане на мача! Аз ще викам за Англия, а вие?

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *