Ozzy Osbourne отмени турнето No More Tours 2

Ozzy Osbourne отмени турнето No More Tours 2 | MMTV
Ozzy Osbourne отмени своето No More Tours 2 турне

Ози Озбърн отмени всички дати от турнето No More Tours 2 за Северна Америка, за да се погрижи за здравето си.

В своето изявление Ози споделя:

“Толкова съм благодарен на всички за проявеното търпение, заради това, че имах скапана година. За съжаление няма да успея да стигна до Швейцария за предписаното му лечение най-рано до април, а лечението ще отнеме между шест и осем седмици.

Не искам да започна турнето и след това да отменям концерти в последния момент, просто не е честно към феновете. Предпочитам сега да получат възстановяване на парите си и когато започна турнето в Северна Америка всички, които са закупили билети за тези концерти, ще бъдат първите, които ще си купят билети отново.”

През януари бившият фронтмен на Black Sabbath разкри, че е диагностициран с болеста на Паркинсон.

В интервю относно диагнозата на съпруга си Sharon Osbourne сподели:

“Има толкова много различни видове на Паркинсон; това не е смъртна присъда, но определено се отразява на определени нерви в тялото ви. Обикновенно имате добър ден, добър ден и след това един наистина лош ден.”

За сега датите от европейската част на турнето остават валидни. Първата дата е 23 октомври 2020 г. в Нюкасъл, Великобритания.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *