Принцът на Мрака Ozzy Osbourne с ново парче

Принцът на Мрака Ozzy Osbourne с ново парче | MMTV
Той се завърна! След дълга пауза, поради здравословни причини, легерданият вокалист на „Black Sabbath” Ozzy Osbourne зарадва феновете си по цял свят с новината, че е издал ново парче

Вече е ясно името на песента – „Under The Graveyard“, която е част от албума „Ordinary man”.

Въпреки дългото си отсъствие, той не само е запазил стила си, но и дава пълна доза „Ozzy” на всичките си почитатели. Според съпругата му, той ще счупи нов рекорд през януари, когато се очаква да издаде новия си студиен албум.

Албумът „Ordinary man” е записан в Лос Анджелис с продуцента Andrew Watt – китара, Duff McKagan (Guns N` Roses) – бас и Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) – ударни

Ето и малко повече информация за сингъла. „Under The Graveyard“ е тъмно класическо рок парче, изпълнено с дълбоко чувство, а в изпълнението на вокалиста, предизвикателно отразява неговата собствена тленност.

“Под гробището всички сме изгнили кости – всичко, което си ти не можеш да го вземеш когато си отидеш, вече не живея в тази лъжа.”

Ozzy Osbourne разказва, че всичко започва, когато дъщеря му го попитала дали иска да работи върху песен на Post Malone.

“Първата ми реакция беше кой по дяволите е Post Malone? Отидох в къщата на Andrew Watt и той ме убеди, че ще работим много бързо. След като приключихме парчето, той ме попита дали имам интерес да започнем работа по албум. Казах му, че би било страхотно, но не мисля, че искам да работя в мазе в продължение на шест месеца. Така за кратко време направихме албума.”

Преди да започне работа по проекта, вокалистът споделя на съпругата си, че много иска да направи албум, но не е сигурен дали ще има сили за това.

Преди да започне работа по проекта, вокалистът споделя на съпругата си, че много иска да направи албум, но не е сигурен дали ще има сили за това.
Ozzy Osbourne и съпругата му Sharon Osbourne.

„Надявам се хората да го слушат и да му се наслаждават, защото наистина съм вложил сърцето и душата си в този албум.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *