В Арена София Helloween ни поднесоха ужасяващ кеф

В Арена София Helloween ни поднесоха ужасяващ кеф

Софийската зала Арена София бе разтърсена от шоуто на Helloween, легендарната немска пауър метъл група, след двукратно отлагане на европейската част на турнето “United Forces 2022-2023”, в това число и шоуто им в София.

Вечерта започна ударно с невероятното изпълнение на момчетата от Hammerfall, които в буквален и преносен смисъл подгряха феновете в пълната зала Арена София. В сета, който продължи малко повече от час шведите изпълниха едни от най-големите си хитове сред, които Last Man Standing и Hearts on Fire.

Точно в 21,20 ч на сцената се качиха Helloween. В пълен състав и с добилите се с култов имидж през годините вокали Михаел Киске, Анди Дерис и Кай Хансен немците направиха невероятно шоу Арена София пред зажаднелите за метъл концерти български фенове.

В двучасовото шоу освен задължителните парчета от последния албум Helloween изпълниха и едни от най-големите си хитове като: Eagle Fly Free, Future World, Forever and One (Neverland) и Dr. Stein. А в биса накараха публиката буквално да прегракне с любимите на всички Perfect Gentleman, Keeper of the Seven Keys и I Want Out.

Едно е сигурно чакането си заслужаваше. Другият път се надяваме на по-хубаво озвучаване в Арена София.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *