Лайфстайл новинки – Би ли дузпата Никол на Григор?

Лайфстайл новинки - Би ли дузпата Никол на Григор? MMTV Online...

Би ли дузпата Никол на Гришо?

Напоследък много медии побързаха да съобщят за раздялата между Григор Димитров и Никол Шерцингер, но причината все още остава само догадка.

Английският вестник „Индипендънт“ твърди, че 38 годишната певица е сложила край на връзката си с Гришо. Причината? Снимките плъзнали в интернет с бившата му изгора Мария Шарапова по време на турнира в Мадрид, на които те изглеждат видимо доволни и си приказват сладко-сладко.

mathew-stockman-getty-grigor

В други медии се поддържа версията, че отношенията им са в криза заради натоварения им график и дългите пътувания. Кой прав, кой крив, все още не знаем, за това очакваме някой от тях скоро да ни просветли по темата.

Деси Добрева с нов летен хит

Лятото е ей там, съвсем наблизо и вече започнаха да се появяват нови клипове с морска тематика. Деси Добрева изненадва с потенциален летен хит с песента си ‘’Тази нощ’’. Видеото е дело на Васил Стефанов, а самата Деси се изявява и като продуцент.

Лео, Дичо и Играта отново в комбина

Пак на море ни канят Лео, Дичо и Играта с новата си песен„Така ми е добре“. Клипът им е зареден със слънчево настроение и плажни пейзажи от Бургас, Дюни и Рибарско селище, но истината се оказва съвсем друга. „Бяхме планирали снимките в една събота и неделя, точно когато в петък навсякъде валеше сняг. За късмет обаче през уикенда слънцето се усмихна и не личи колко градуса е навън“ споделиха създателите на проекта.’’

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *