Rihanna: „Заедно можем да поправим този свят“

Rihanna спечели престижна награда по време на наградите „Имидж“

Rihanna: „Заедно можем да поправим този свят“ | MMTV

Тазгодишните награди „Имидж“ превърнаха в своя най-важна фигура Rihanna. Барбардоската изпълнителка, която наскоро навърши 32 години, спечели най-важната статуетка на вечерта – „President’s Award“.

Наградата ѝ се присъжда заради нейната „невероятна кариера като артист и музикант, но и като човек, който се е утвърдил като фигура, която постоянно служи на обществото“. Наградите „Имидж“ се присъждат от американската Национална асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP).

Изпълнителката прие с гордост наградата и успя да вдигне цялата зала на крака с вдъхновяващата си реч за обединение на нациите и хората от различни раси.

„Щастлива съм, че успях да основа фондацията Clara Lionel през 2012 година. Ако има нещо, което успях да науча е, че ние можем да спасим света заедно. Няма как да го направим разделени“.

Церемонията се провежда всяка година от 1909-а и цели да удостои най-добрите цветнокожи представители на киното, телевизията, музиката и литературата. Президентът на асоциацията Дерик Джонсън признава, че Rihanna успява да събере в себе си елегантност и отдаденост на справедливостта.

Clara Lionel е неправителствена организация, която спонсорира образователни и хуманитарни мисии по целия свят. Rihanna я основава в чест на баба си и дядо си – Клара и Лионел. В нея включва изграждането на онкологичен и център по педиатрия в клиника „Кралица Елизабет“ в Барбадос.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *