Тайните за красота на Nicole Scherzinger

Масажиране на кожата със суха четка

Тайните за красота на Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger е на 41 години, но всички дружно можем да кажем, че изобщо не ѝ личат. На какво се дължи това обаче? Тя се гордее със своята колекция от продукти за грижа за кожата. В нея има кремове по поръчка, направени изцяло за нейната кожа с плодове от Хаваите, където е родена. Какво още? Нека видим.

Ексфолира цялото си тяло

“Винаги трябва да имате пемза подръка в банята си, за да ексфолирате стъпалата си. Хубаво е да поддържате краката си гладки. Понякога използвам и въглен, който втривам не само на краката, но и по цялото си тяло. Той “изтегля” магически всички токсични вещества.”

Певицата понякога залага и на луга. Тя е известна с това, че премахва мъртвите клетки от тялото, като оставя кожата безупречна, копринено гладка и мека.

Кокосово масло

“Израснала съм на Хаваите, където имахме кокосов орех в къщата си. Сега, когато вече имам толкова забързано ежедневие, отново искам винаги да имам кокос близо до себе си, затова използвам кокосовото масло. Има атнибактериални и противовъзпалителни свойства, а също така хидратира идеално кожата.”

Тайните за красота на Nicole ScherzingerМасажиране на кожата със суха четка

Този масаж значително подобрява кръвообръщението, а с него кожата става значително по-здрава и еластична. Масажът със суха четка спомага и за борбата с целулита.

“По този начин подобрявам външния вид на кожата си, като премахвам най-горния вече изхабен слой. Така се разкрива наистина здравата и красива кожа.”

Продукти със страхотен аромат

Когато купува един козметичен продукт, Nicole Scherzinger държи той да бъде с хубаво ухание. Банята ѝ е пълна със свежи цветя и парфюми.

“Ароматът е много, много важен за мен. Това е истинска ароматерапия. Уханието на лавандула и шипка ми е любимо”.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.