Тайните за красота на Jennifer Aniston

Колко често миете лицето си със студена вода?

Тайните за красота нa Jennifer Aniston

На колко години е Jennifer Aniston е въпрос, който със сигурност сте си задавали неведнъж. Тя сякаш не остарява. Този месец актрисата навърши 51 години, а ние не намираме особена разлика във вида ѝ от времето, в което беше на екраните ни по време на хитовата продукция “Приятели”. Какво прави Дженифър, за да изглежда толкова добре на тези години?

Мие лицето си със студена вода

“Вземете купа с ледена вода и изплакнете лицето си 25 пъти. Това е много стар трик, който просто събужда кожата ви, защото стимулира кръвообръщението.”

Колко често миете лицето си със студена вода?Терапия с инфрачервени лъчи

Известно е, че терапията с инфрачервени лъчи има много предимства. Тя засилва циркулацията на кръвта и стимулира производството на колаген. Даже Лейди Гага е супер фен на тази процедура и има инфрачервена сауна в къщата си.

“Моята приятелка Кортни Кокс има преносима инфрачервена сауна, в която се влюбих. Прилича малко на иглу. Страхотна е за детоксикация на кожата и регенериране на клетките. Веднага след фитнес е времето да я използвате.”

Без много грим

Jennifer Aniston е известна сред приятелките си с това, че използва малко грим, за да може кожата ѝ да диша. Актрисата споделя, че не е нужно да имаме много продукти на лицето си, за да изглеждаме добре.

“Дневният ми грим е наистина минимален. Лек гланц, спирала и евентуално руж. Ако можех да имам само 5 козметични продукта в чантата ми, те биха били спирала, гланц, червило, коректор и любим парфюм.”

Jennifer Aniston е известна сред приятелките си с това, че използва малко гримСок от целина вместо кафе

Сутрин Jennifer Aniston винаги пие сок от целина 30 минути преди хранене и преди кафето. Целината е пълна с витамин К, който намалява нивата на стрес, а това е изключително необходимо в нейното ежедневие.

 “Насилвам се да не тръгна първо към кафемашината, но знам, че ако я подминавам 30 минути, ще се чувствам по-добре.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *