Тайните за красота на Julianne Moore

Колко са опасни слънчевите лъчи

Тайните за красота на Julianne Moore

Да поддържаш кожа на 59-годишна възраст никак не е лесно. Особено когато често се налага да бъдеш специален гост на важни събития. Julianne Moore приема грижата за кожата толкова сериозно, че за да се защити от вредните слънчеви лъчи, даже не сяда на външна маса в ресторантите, които посещава. Какво друго прави тя?

Никога без слънцезащита

Като всяка холивудска звезда, Julianne Moore е редовен потребител на слънцезащитните продукти.

“Слънцезащитният крем е моето “номер едно” навсякъде. Нося го всеки ден от 23-годишна възраст.”

Тайните за красота на Julianne MooreJulianne Moore признава, че винаги ходи по сенчестата страна на улицата.

“Свикваш и после просто не можеш да издържиш да бъдеш на слънце. Дори очите ми не издържат на слънчева светлина. Никога не сядам и на външна маса на ресторант. Първо, защото така съм пряко изложена на вредното влияние на слънцето и второ, защото има толкова много коли, а цялата мръсотия, която оставят след себе си, влиза директно в храната”.

Без храни с богато съдържание на натрий 

Без суши. Julianne Moore не го яде преди важни събития, защото лицето й ще изглежда подпухнало.

“Храните с високо съдържание на натрий могат да доведат до подпухналост. Даже експерти в областта и дерматолози го потвърдиха. Съпругът ми обича да яде сиши, но ако съм на спектакъл, награди или нещо подобно просто забравям за тази храна и се насочвам към друго ястие.”

Тайните за красота на Julianne Moore

Грижа за кожата през нощта

“Толкова ми е скучно да казвам: “Винаги мия лицето си вечер”, но го правя наистина. Някои хора не го правят, а е нужно. След това слагам хидратиращ крем, околоочен крем и си лягам.”

Julianne Moore смесва крема си с масла за максимален хидратиращ и подхранващ ефект и добавя масло от авокадо към околоочния си крем.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *