‘’Be The One’’ на HREEZ със световна премиера

‘’Be The One’’ на HREEZ със световна премиера

HREEZ, единственият български DJ в лейбъла на Dimitri Vegas & Like Mike днес прави световна премиера на песента си “Be The One”.

Тя излиза за лейбъла Smash Deep, част от главния лейбъл Smash The House. Това е изключително постижение за 26 годишния Християн Георгиев, познат с артистичния си псевдоним HREEZ. Dimitri Vegas & Like Mike са печелили два пъти класацията на DJ MAG и са в топ 10 на най-добрите диджеи за последните 8 години. “Be The One” ще прозвучи на 16 юли и по тяхното радио.

Успехът на  младия DJ от Стара Загора е закономерен.

След като през 2016 г. той е открит за международната сцена от холандския DJ и продуцент Don Diablo и той го представя в седмичното си Hexagon Radio Show. Оттогава Don Diablo редовно върти тракове на HREEZ и включва някои от тях в седмичната си селекция. Той пуска композицията ‘’Forever’’ на Tomorrowland, EDC China, EDC Orlando/USA, Untold Festival Romaniа и на много други престижни фестивали. Тя е съвместна композиция на HREEZ и френското супер дуо Lumberjack, издадена от лейбъла на Don Diablo Hexagon.

В последните години композициите му бяха забелязани от Nicky Romero, KO:YO, Sander Van Doorn, Zonderling, Lucas & Steve, Mike Williams, Thomas Gold, Blasterjaxx и др.

HREEZ  работи основни в стила фючър хаус, но в ‘’Be The One’’ има включени елементи на тек хаус, дийп, прогресив и мейнстрийм хаус.

Песента излиза в подходящо време, в разгара на сезона на отпуските, и има клубна, лятна, денс атмосфера. Вокалът е семплиран и нарязан така, че да предизвика интереса на слушателите и да ги накара освен да танцуват, но и да си припяват.

HREEZ – Християн Георгиев
Потърсихме HREEZ, който е част от MM Artist Agency, за да ни разкаже малко повече за себе си и проекта.

ММТВ: Ти ли си единственият българин, част от артистите на лейбъла Smash Deep?

HREEZ: Да, засега съм първият българин, който е подписал с тях.

ММТВ: Разкажи ни как се случи това да се свържеш с толкова популярни артисти?

HREEZ: След издаването на някой от моите песни на лейбъли като Spinnin, Hexagon, Revealed Recordings мнозина от A&R-те (скаути) на други музикални компании се свързаха с мен, като искаха ексклузивни демота .Така се случи и тук, пратих демото на Smash The House и след два дена се свързаха с мен обратно с предложение за релийз.

ММТВ: Как протече работата ти около сингъла и защо реши да включиш вокали към трака?

HREEZ: Исках да направя нещо по-различно от фючър хауса, който правя обикновено. Исках песен, в която да има дийп, тек и прогресив хаус елементи, но в същото време и да има и комерсиално звучене, където влезе и ролята на вокала.

ММТВ: Кои са музикантите, които през годините са оказали влияние върху теб?

HREEZ: Обичам музиката на 90те. Признавам си, че първият диск, който си купих беше на Backstreet boys. След това много слушах Daft Punk, Fat Boys Slim, Armand Van Helden, Eric Prydz, Don Diablo, Swedish House Mafia.

Желаем ти успех HREEZ! А ние ще се събуждаме с ‘’Be The One’’ през лято 2021 г.за тонус и добро настроение.

Може да чуете песента тук.

Можете да последвате Християн и в социалните мрежи:

https://www.instagram.com/hreezmusic/
https://www.facebook.com/hreezmusic
https://soundcloud.com/hreezmusic

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *