„Близо“ – новата песен и видео на Тони

„Близо“ - новата песен и видео на Тони
…Една малка история, която разказа за големия копнеж по вечните неща.
По залез слънце или с изгрева, така започват най-въздействащите истории. А музиката, която идва искрено от сърцето винаги звучи като дълго чакано пътешествие. „Близо“ е точно това – път, копнеж, свобода,  китари край огъня, приятели. Новото парче, написано от Тони, е с меко, мелодично кънтри звучене, неподправено, акустично, с богати вокали. Изпято естествено, като чели на един дъх, без претенции и с усмивка.

Тони певица в гръб с шапка

„Социалната изолация, породена от COVID-19 не донесе само страх и несигурност, донесе и копнеж по стари, непреходни ценности, които като чели отдавна бяхме загубили“, разказва Тони повода за написване на парчето  – „Рано или късно всеки от нас се нуждае от близост, топлина, приятелство, подкрепа, разбиране и любов.“

Видеото към „Близо“ е снимано в местността „Дъбравите“, сред безкрайни поляни и зеленина. Всички участници в клипа са близки приятели на Тони. Акцентът и смисълът тук е всеки от нас да бъде себе си, защото тогава сме най- истински щастливи. Каубойските шапки и ботуши, старият джип, който ни навява спомени за много километри и пътища, но и уюта на така чаканото завръщане у дома, са само малки щрихи, от циганското лято, което ни предстои с това топло и уютно парче:

Със тебе лятна съм

С тебе цветна съм

Само теб искам тук / ти си мой цвят и звук“

Премиерата на парчето и видеото към „Близо“ се състоя в клуб Kino Cabana, на 10.09.2020 г. от 20.00 ч. 

Видеото към песента можете да гледате от 10.09 след 24.00 ч. в официалния канал на Тони: Tony Official  както и по Телевизия ММ.

Музиката е на Тони, текстът е написан от Десислава Софранова, а аранжимента е на Щерион Пилидов, продуцент е Тони.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *