Bruce Springsteen издава нов албум и се готви за турне през 2019

Bruce Springsteen издава нов албум и се готви за турне през 2019

След като прекара по-голямата част от 2018г. на сцената на Бродуей разказвайки с китара историите от живота си, сега Bruce Springsteen се връща обратно в студиото, а след това и на пътя

В ново интервю със списание Sunday Times Magazine (Великобритания) рок иконата обсъди политиката – по-конкретно неговото неодобрение и опасения по отношение на президентството на Доналд Тръмп. Също така разкри, че в най-близко бъдеще има планове за турне както и за запис на нов албум. Той заяви, че феновете ще могат да го видят на път с E Street Band съвсем скоро.

Шеговито той сподели, че скоро ще се върне “към дневната си работата”, и че ще насичи усилията си към създаването на нов материал. Той потвърди, че работи по нова музика, но тя е по-близо до Спрингстийн на Бродуей от гледнаточка на подхода и естетиката си от типичните му студийни албуми.

“Поради липсата на по-добра дума, това е албум на певец и композитор. По-скоро солов албум”

заяви той за предстоящото издание, което ще е първият му студиен албум от “High Hopes” през 2014г.

За тези, които не са имали възможност да видят Шефа на живо на Бродуей (колко ли българи са ходили да го гледат на живо), продукцията, която вече е филмирана ще бъде пусната на Netflix от декември.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *