Charli XCX анонсира издаването на нов албум

Charli XCX анонсира издаването на нов албум | MMTV

Charli XCX анонсира нов албул озаглавен ‘how i’m feeling now’. Той ще бъде написан, записан и издаден в самоизолация. Датата за премиера на албума е 15 май 2020 г.

В своето обръщение Charli XCX сподели:

“Здравейте, приятели, аз съм Чарли. Надявам се, че правите всичко, което е необходимо, за да останете позитивни докато преминаваме през тази напълно непозната и неизследвана територия. За мен това да остана позитивна върви ръка за ръка с това да бъда креативна и затова реших, че ще използвам това време на изолация, за да направя чисто нов албум от нулата.

Характерът на този албум ще бъде много показателен за времената, защото ще мога да използвам само инструментите, които имам под ръка, за да създам цялата музика, всички произведения на изкуството, всички видеоклипове… всичко. Това ще бъде проект – “Направи си сам”.

Ще се свързвам с хората онлайн, за да си сътруднича, и ще поддържам целия процес супер отворен, така че всеки, който иска да гледа как се случва ще може. Ще публикувам демо версии, акапелни изпълнения, текстови разговори с мен и всички сътрудници, ще се снимам в студиото, ще правя Zoom конференции, за да питам фенове или някой, който гледа за мнения или идеи, ще създам имейл адрес, така че феновете или всеки да може да ми изпраща музика (бийтове) или референции… цялата работа в този смисъл ще бъде изключително съвместна, защото всеки, който иска да участва, може да изследва творчеството си заедно с моето.

Албумът ще излезе на 15 май. Предполагам, че е доста скоро. Имам няколко груби идеи, но всъщност започвам от нулата, така че се надявам да успея да спазя крайния срок! Албумът се нарича „как се чувствам сега“, което е работно заглавие, но ми харесва.

Така че да, това е! Нямам търпение да започна това и нямам търпение да споделя целия този процес с вас. Това е – чао! ”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *